Oud IJzer actie

Oud ijzer actie

 

Elk jaar houden we in het voor- en na- jaar weer de 2 jaarlijkse oud ijzer actie.
Wij komen het oud ijzer en andere metalen als aluminium, koper , lood, zink en r.v.s weer graag bij u ophalen. Ook accu’s nemen wij mee. Wat voor u van weinig waarde is, is voor ons  een belangrijke bijdrage voor de verenigingskas. We vragen u wel om ijzer met zo weinig  mogelijk ander materiaal als hout, kunststof  en  rubber eraan. Autovelgen met de band er nog aan kunnen we bijv. niet meenemen omdat de kosten van het afvoeren van de band hoger zijn dan de opbrengst van  het ijzer.

 

Koelkasten en diepvriezers nemen wij ook graag mee.
Heeft u b.v. olievaten deze nemen we niet mee ivm de strenge milieu eisen, deze kunt u bij de gemeente inleveren.

Tevens willen wij er op wijzen dat onze schutterij 2 x per jaar oud ijzer ophaalt. En dit altijd volgens een officieel schrijven,  voorzien van ons logo en aankondiging. Dit om verwarring te voorkomen.

Mocht u geen oud ijzer hebben en wilt u de schutterij toch steunen bij deze  jaarlijkse actie, dan kan dat middels een geldelijke bijdrage die u aan ons kan overmaken op rekening nummer 1139.03.103 ten name van Schutterij Sint Petrus.

Wanneer u door het jaar oud ijzer heeft dan kunnen wij dit voor u ophalen of u brengt dit na telefonisch overleg met Bart Geuns of Chris Corsten. 

Bart Geuns:0495-652117
Chris Corsten:0475-451551